< HomePage
<- Предишен запис (2012-12-29) | Дневника | Следващ запис (2013-02-23) ->

Архив

Сряда, 9 Януари 2013

Това е непоискана реклама на Микроинвест. Съвсем безплатно.

Микроинвест, вие сте долнопробни спамъри, при това от онези, които се опитват да се правят на тарикати и много хитри. Но тези опити само разкриват какви тъпи, плоски и ограничени селяни сте всъщност.

Регистрирате пощенски акаунти в mail.bg и изпращате спам през тях.

А да, и да не забравя: mail.bg - вие също сте селяци, след като допускате услугата ви да се използва за подобна дейност. Да си го знаете и вие.

Та селяните Микроинвест... От адрес kasovi.aparati@mail.bg получавам следния "бисер":

Андрешковска работа... Темата на съобщението е RE: Запитване за договор блаблабла... Един вид - отговарят ми на моето запитване. Само дето аз не съм ги питал. И моят адрес е на BC - е па няма такъв имейл клиент, който да RE, като слага адреса на получателя на BC. Освен в селските фантазии на Микроинвест. Интересно ми е дали в договора им с Vivacom за доставка на Интернет свързаност е записано, че може да я използват за спам. Знам доста ISP-та които блокират на секундата абонат от мрежата си, който злоупотребява по този начин с услугата. Явно Vivacom не са от тях. Явно Vivacom и те са селяци. Ще публикувам тук част от хедъра на писмото, за да се види добре и IP адреса на андрешковците.

To: undisclosed-recipients:;
Received: (qmail 3126 invoked from network); 9 Jan 2013 04:49:11 -0000
Received: from unknown (HELO ahman45) (95.42.88.16)
by 0 with SMTP; 9 Jan 2013 04:49:11 -0000
From: "Êðàñåí Àíãåëîâ" <kasovi.aparati@mail.b>
Subject: RE: Çàïèòâàíå çà äîãîâîð çà ïîääðúæêà íà êàñîâ àïàðàò
Date: Wed, 9 Jan 2013 06:49:11 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset="Windows-1251"

Забележете професионалния charset на съобщението. По него се разпознават селяците в Интернет. Културните и цивилизовани граждани знаят как да си настроят имейл клиента да използва utf8 - все пак сме 2013 година, не 1990...

[ Коментари: 1 / Добави коментар ]
Коментари

Какво да кажа! Това се започна още миналата година - август месец, когато започна по-сериозната офанзива за смяна на фискалните устройства. Аз работя в такава фирма и смело мога да кажа, че политиката на Микроинвест е изключително мръсна и подла. Те събират от своите дистрибутори данни за техните клиенти, след което им разпращат мейл-оферти с дъпнинг на цените. Договарят комисионни за счетоводителите, които заведат свой клиент при тях за фискално устройство. Да продължавам ли? Изключително некомпетентни в тази област, те обещават на клиентите сервиз, който реално не могат да направят. Почти всяка каса я връщат в завода за ремонт, което не е коректно към клиента. Той си е платил за сервиз ТУК, а не в друг град. Съответно остава без фиск.устройство минимум 3 дни и трепери да не минат данъчни. Много от техните клиенти се върнаха към старите си сервизи след като им изтече гаранционния срок. Спирам, че стана много дълго.

Написа Краска на 09-Jan-2013 16:15