< HomePage
   <- Дневника

Архив за Октомври, 2010

Вторник, 5 Октомври 2010

Криза е. Време е да излезем на пазара... Предлагам следните услуги на съответните цени:

Статии: пътеписи и туризъм, рецензии на филми и книги, здравни съвети, автентичен фолклор, православие и други...

Редакция на статии - граматически корекции, стилистични корекции:

Слогани: 5,0лв. на слоган (максимум 15 думи) - срок 48 часа.

Рими: 2,5лв на куплет от три строфи - срок 48 часа.

Общи Условия:

Цените на статиите падат при постоянни/ритмични поръчки. Не важи за рими, слогани и редакции. Сроковете се спазват и не се променят в движение, дори и да се увеличи заплащането за поръчката. Възможност за предаване на статията на два езика - български и англииски - цената на поръчката се умножава по 1,5. За да се поддържа нивото на качеството постоянно не приемам повече от четири поръчки за писане на 24 часа и повече от 10 за редакция на 24 часа. За слогани и рими ще се изисква допълнителна информация от клиентите, ако такава не бъде предоставена или бъде отказана - поръчката отпада по вина на клиента.

Контакти по имейл: jordan.radunchev<при>gmail<точка>ком (не използвам skype, не питайте за него!)

[ Коментари: 2 / Добави коментар ]
Коментари

Ха-ха - Данчо, да не си ми прочел недоредактираните послания, та ти хрумна толкова комерсиална и в същото време благородна идея :)))

Написа Stallionaire (www) на 05-Oct-2010 23:29


уви... кризата не прощава - тряя се търсят алтернативни приходи. а твоите „недоредактирани“ послания са няколко класи над нивото ми, не бих могъл да се равнявам. приятно изненадваш, чакаме още!

Написа yradunchev на 06-Oct-2010 07:04


Сряда, 6 Октомври 2010

Пет сутринта. Прозорците на жилищния блок отсреща се будят един по един. Сякаш блокът отваря очи. Това само на есен и през зимата може да се види - когато слънцето изгрява по-късно, към седем чак. През останалите сезони в пет вече е светло и обитателите му не палят лампите си, ставайки сутрин. Не палят лампите си... какъв архаичен израз. От времената когато е имало лампи и те са се палели наистина - пълни с животинска мазнина, с фитил... понякога и с Дух, затворен вътре... потенциални три сбъднати мечти. Днес няма лампи. Днес няма сбъднати мечти, няма кой да ги сбъдва. В електрическата крушка не живее никой. Тя не гори наистина, не можеш да я запалиш. Въпреки че понякога изгаря и тогава я заменяме с нова. Сбъдвам, сбъдна, сбъдва... дали идва от „събуждам“, „събуден“? Събуден-сбуден-сбъден-сбъднат? Събуждам за живот... от нищото. Сбъдвам... Или от „бъдеще“ - с+бъдеще? Давам бъдеше на нещо, което не е имало такова? Значи мога да кажа: Сбъднах се и тази сутрин. Сбъднах се, ей! Имам бъдеще значи! Не е ли страхотно - да се сбъдваш сутрин преди Слънцето. Как може да си тъжен, след като току що си се сбъднал?! Усмивката се сбъдва едновременно с теб. Светът навън се сбъдва с теб. Твоят Дух, затворен в теб, сбъднат в теб, няма търпение да сбъдва, да сбъдва... толкова много мечти. Хайде, хора - сбъдвайте се вече! Запалете лампите си, засбъдвайте мечтите си!

[ Коментари: 3 / Добави коментар ]
Коментари

Убедително...ако събереш още няколко такива послания и издадеш кратък справочник на оптимиста - има няма 50 странички в красив, но не оскъпяващ продукта вид - символична цена от 5 лв. - и първата крачка към книжния пазар е направена...ама как ще те превеждат на английски идея си нямам: I futurised myself in the morning :)))

Написа Stallionaire (www) на 12-Oct-2010 00:04


BTW - do you have a subscribe button? I wanna use it before the service needs to be paid for...

Написа Stallionaire (www) на 12-Oct-2010 00:06


шегаджия... аз и оптимизъм :) просто моментна загуба на разсъдъка :) I futurised myself е много много готино. Ще си го сложа в подписите на имейлите.

btw линка за събскрибшън:

http://yordan.radunchev.com/diary/index.rss.php

ма що ли ти е? обикновено не си струва четенето писаното тук. избивам си графоманията. Аз пък ще ти сложа IP-то в whitelist-а за коментарите, дано не ти го сменя често доставчика :)

Написа yradunchev на 12-Oct-2010 07:05